5'
Megjelenés: 2019. november 19.
Szerző: www.rakantenna.hu Kategória: MűanyagfeldolgozásÚjrahasznosítás

A RÁK Antenna kft. második alkalommal állította ki termékeit a K-vásáron

A komlói székhelyű fröccsöntő, festő és újabban biológiailag lebontható PLA alapanyagok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó cég munkatársai az elmúlt 15 évben minden alkalommal ellátogattak a düsseldorfi szakvásárra. Az évek során a szakmai rendezvényen látottak nagyban hozzájárultak a cég fejlődéséhez, legyen szó akár az itt megismert új technológiák otthoni bevezetéséről vagy a világszínvonalat képviselő műanyag fröccsöntő gépek beszerzéséhez nyújtott inspirációról. Számos, a vállalatot előbbre vivő korszerűsítéshez adott ötletet a K-vásár, ezért is büszke arra a RÁK Antenna Kft., hogy 2016 óta kiállítóként is jelen van a rendezvényen.

Naponta több potenciális partner kereste fel standunkat kapcsolatfelvétel vagy érdeklődés céljából. Reméljük, az előző évek tapasztalataihoz hasonlóan, hogy ezekből a megkeresésekből a jövőben is eredményes együttműködések születnek.

Az idei szakvásárt az előző évihez hasonlóan sikeresen zárta a vállalat. Bebizonyosodott, hogy jó döntés volt három éve belefognunk a közel 1 milliárd forint összköltségű, biológiailag lebontható PLA alapanyagok fejlesztését célzó kutatásba. Ez évi tapasztalatok alapján a cég munkatársai azt látják, hogy a világban is egyre inkább a környezetbarát alapanyagok felé fordulnak a gyártók. A Magyar Műanyagipari Szövetséggel (MMSZ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel (HIPA) közös magyar standon felállított kiállítóhelyünkön, a cég fő profi      számító fröccsöntés és festés mellett, nagy érdeklődés mutatkozott az új fejlesztésünk iránt is.

A RÁK Antenna Kft. elkötelezte magát a környezettudatos termelés mellett, a vállalat a fenntartható fejlődésben látja jövőjét. A legközelebbi K-vásáron még színesebb PLA termékpalettával fogunk megjelenni. Röviden összegezve a tapasztalatokat csak annyit mondhatunk: Viszlát K-vásár 2022-ben!