5'
Megjelenés: 2021. január 13.
Szerző: Polimerek Kategória: AktuálisEseményekSzakma

Eseménynaptár 2021

Optimistán tekint a műanyag- és gumiipar erre az évre. Mindenki készülődik és bízik abban, hogy a 2021-es esztendőben újra megnyílik a világ, szabadon találkozhat üzletember az üzletemberrel és ismét a személyes kapcsolatokon alapulnak az üzletkötések. A vásár- és konferenciaszervezők is összeállították azt a listát, amelyből mindenki érdeklődési köre szerint válogathat – most is kiállítások garmadája várja az érdeklődőket és kiállítókat, ahol bemutathatják legújabb termékeiket, fejlesztéseiket az alapanyaggyártástól a gépiparig. A világújdonságok bemutatóinak összeállításában megtalálják a technológiai fejlesztések szakkiállításait, a csomagolóipar és a hulladék újrahasznosítás újdonságainak szakvásárait, hiszen az elmúlt évben sem állt meg a kutató fejlesztő munka. Eseménynaptárunkban olvashatják az MMSZ 2021-re tervezett programjait is.

Kattintson a nagyobb képért!

 

A koronavírus válsághelyzet előre nem látható módon befolyásolhatja a 2021. évi rendezvényeket, ezért a szervezők a változtatás jogát fenntartják (listánk a 2021. január 5-i állapotot tükrözi), kérjük mindig ellenőrizze a dátumot!

 

A 2021. évi ágazati külföldi kiállítások programjavaslata az Interpress Kiállítások & Interpress Travel és a BD-Expo Kft. támogatásával készült.

További részletek: www.interpress.hu és www.bdexpo.hu