3'
Megjelenés: 2022. február 24.
Szerző: Polimerek Kategória: AktuálisEseményekKarrierOktatásSzakma

Kedvezményes részvételi díj az MMSZ tagoknak

A Lányok Napja a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) 2012-ben indult kezdeményezése, ebben az évben két alkalommal szólítják meg a szervezők pályaorientációs programsorozatukkal a továbbtanulás előtt álló lányokat.

A rendezvény célja, hogy az ország több vállalata és intézménye izgalmas programokkal inspiráljon több ezer lányt, hogy felfedezzék a tudományos és műszaki (STEM) pályákban rejlő lehetőségeket. Az idei első rendezvényt 2022. április 28-án tartják, amelynek során az ország egész területéről technológiai vállalatok, egyetemek és kutatóintézetek engednek bepillantást az érdeklődőknek kulisszáik mögé.

Ezt követően októberben egy izgalmas Lányok Napja Fesztivált is terveznek, inspiráló előadókkal, véleményvezérekkel, lebilincselő előadásokkal nyújtanak motivációt és betekintést a STEM világába középiskolás és egyetemista lányoknak, valamint a fogadóhelyek lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, a vállalat munkáltatói márkájának erősítésére.

A programokhoz a szervezők olyan fogadóintézmények jelentkezését várják a kis-, közép- és nagyvállalatok, egyetemek és kutatóintézetek köréből, melyek a természettudományok, technológia, mérnöki tudományok, matematika (STEM) területekhez közel álló szakmákat mutatják be. A fogadóhelyek számára előnyt jelent, hogy vonzóvá tehetik a jövő munkavállalóinak és hallgatóinak szemében vállalatukat, egyetemüket, a program partnereként pedig széles elérésű központi kommunikációs kampány részesei lesznek.

A részvétel feltételeit is tartalmazó Lányok Napja rövid bemutatója a www.polimerek.hu honlapon, illetve az MMSZ-Magyar Műanyagipari Szövetség Facebook oldalon érhető el. Az érdeklődő intézmények szerződést a Lányok Napja Programirodával tudnak kötni, ennek határideje 2022. március 24., a programfeltöltési határidő: 2022. március 31. Az MMSZ tagvállalatai fogadó vállalatként akár 100.000 Ft kedvezménnyel csatlakozhatnak a rendezvényhez. 

További információs: https://lanyoknapja.hu/fogadohelyek/

 Jelentkezés: https://lanyoknapja.hu/fogadohelyek/#kapcsolat