3'
Megjelenés: 2022. április 5.
Szerző: Polimerek Kategória: AktuálisKonferenciaMMSZ hírekSzakma

MMSZ rendezvény a Hungexpo-n

Május 10-13. között a megújult és új pavilonokkal bővített HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban újra az iparé a főszerep, hiszen a 15. jubileumi MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, és az új koncepció mentén 9. alkalommal megrendezett IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás várja majd a kiállítókat és a látogatókat a világ minden tájáról. A kiállítás társrendezvényeként rendezik meg ugyanebben az időben az AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást is. Ingyenes belépőért már lehet regisztrálni a POLIMEREK olvasóinak.

Idén először valamennyi ipari szereplőnek egy időpontban kínál bemutatkozási lehetőséget a Hungexpo Vásárváros. Az IPAR NAPJAI, a MACH-TECH, valamint a hagyományos időpontban ősszel megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítások képeznek most május 10-13 között egy közös platformot, ahol megismerhetők lesznek  azok  a  termékek, szolgáltatások, amiket a legmodernebb technológiák használatával, alkalmazásával mutatnak be egymásnak és az üzleti partnereiknek a megjelenő cégek. A POLIMEREK szakmai folyóirat és a Magyar Műanyagipari Szövetség (MMSZ) idén is egy közös standon várja a látogatókat a vásár ideje alatt, de emellett rendezvénynek is házigazdája lesz.

A Magyar Műanyagipari Szövetség május 12-én a HUNGEXPO-n tartja éves közgyűlését 10 órától. A közgyűlést követően vehetik kézbe az MMSZ tagjai az MMSZ 10 – A magyar műanyagipar szolgálatában  (2011-2022)  című  ipartörténeti  könyvet,  ami  az önállóvá vált Magyar Műanyagipari Szövetség tízéves évfordulójára jelenik meg. A nap délutáni programjában egy műanyagipari konferencián is részt vehetnek az érdeklődők, ahol szakmai előadásokon tájékozódhatnak a szakág legaktuálisabb kérdéseiről. Ennek részletes programját honlapunkon olvashatják.

Bővebb információ és látogatói regisztráció az ingyenes belépésért az alábbi linken:

www.automotivexpo.hu/polimerek